Tilaa uutiskirjeemme

 

Palvelemme kaikenlaisia keilailun harrastajia ja sidosryhmiä. Olet sitten satunnainen hohtokeilaaja, yrityksen päättäjä, kokouksen järjestelijä, maailman paras keilaaja tai joku muu? Sinun kannattaa tilata yksi tai useampi sinulle soveltuva uutiskirje.

Uutiskirjeistä saat tietoa tarjouksista, eduista, tapahtumista tai muista ajankohtaisista asioista. Tilatessasi uutiskirjeen voit määrittää sinua kiinnostavat asiat jolloin saat juuri niihin liittyvää tietoa etkä tietoa joka ei sinua koske. Mikäli haluat mahdollisimman paljon tietoa kannattaa ruksata kaikki aihealueet.

Voit myöhemmin helposti muuttaa tekemiäsi valintoja tai vaikka peruuttaa koko uutiskirjeen.

Tällä hetkellä lähetämme kahta uutiskirjettä. Talin ja Ruusulan keilahallin uutiskirje ja Kilpakeilaajan uutiskirje. Molempien sisällä tehdään vielä tarkempaa kohdennusta tekemiesi valintojen mukaan.

 

TILAA TALIN JA RUUSULAN KEILAHALLIN UUTISKIRJE

Esimerkiksi hohtokeilaajan kannattaa tilata tämä uutiskirje. Usemmiten uutiskirjeen mukana on joku tarjous keilailuun Ruusulassa tai Talissa. Mikäli toimit työssäsi esimerkiksi assistenttina tai muuten järjestät yrityksenne kokoukset, illanvietot tai pikkujoulut kannattaa myös silloin tilata tämä uutiskirje. Tilauksen yhteydessä tehtävillä valinnoilla voit vaikuttaa mihin aiheisiin liittyviä uutiskirjeitä saat.

 

TILAA KILPAKEILAAJAN UUTISKIRJE

Keilaat sitten vain tavallisia erikoiskilpailuja, Suomen Rankingia tai Brunswick Ballmaster Openia kannattaa tämä uutiskirje tilata. Tämä uutiskirje sopii myös hyvin henkilölle joka vain pitää keilailun seuraamisesta ja haluaa käydä katsomassa huippukeilailua Talissa.

 

Voit tietenkin tilata vaikka molemmat uutiskirjeet. Pyrimme koko ajan kehittämään tiedoittamistamme entistä paremmin juuri sinua palvelevaksi. Tilaa siis uutiskirje mikäli et sitä vielä ole tilannut.

 

Noudatamme EU:n yleistä tietosuojaasetusta (GDPR)

Lue lisää Oy Bowling Ab:n tietosuojaperiaatteista