Aktiiviharrastajat

Talin keilahalli tarjoaa aktiiviharrastajalle monia edullisia tapoja keilata ja harrastaa lempilajiaan.

Vakiovuoro on syksystä kevääseen varattava viikottainen vuoro yrityksille, keilaseuroille, perheille tai kaveriporukoille. Tekemällä vakiovuorosopimuksen saat edullisemman hinnan keilailutunnillesi. Vuorot ovat varattavissa arkisin syksystä kevääseen. Tutustu vakiovuorosopimukseemme ja voit tehdä vakiovuorosopimuksen paikan päällä Talin keilahallissa. 

Talin keilahallissa toimii monta keilaseuraa ja useimmilla on myös oma vakiovuoro, jossa seuran jäsenistö tapaa. Useimmat seurat ottavat uusia jäseniä ja keilaaminen mukavassa porukassa on entistä hauskempaa. Seurasivuilta voit katsoa löytäisitkö itsellesi sopivan keilaseuran. Kilpailemisen alkuun pääset myös ensilisenssillä. 

Kausikortti on himoharrastajan henkilökohtainen kortti, jolla voi keilata aina, kun hallissa on tilaa. Kausikortteja on 1 kk, 3 kk, 6 kk tai 12 kk kortit.
   letsbowl

 

Keilailuranneke on yhden päivän kausikortti. Keilailuranneke onkin saavuttanut suuren suosion Talin keilahallissa ja on nyt saatavilla myös Ruusulan keilahallissa.

Keilailuranneketta voi käyttää myös hohtokeilailussa ja se sisältää myös kenkävuokran. Eli mikäli tulet hohtokeilaamaan esim. tyttöystäväsi kanssa kahdestaan ja ajattelitte viettää keilahallissa yli tunnin, niin jo silloin keilailuranneke alkaa muuttua kannattavammaksi kuin perinteinen ratavuokra kenkävuokrineen. Keilailurannekkeelle ei voi tehdä ratavarausta, mutta voit tarkistaa ratavaraustilanteen varausjärjestelmästämme tai soittamalla keilahallin kassalle. Talin keilahallin 36 radalla on useimmiten hyvin tilaa keilata vaikka koko ilta.

Haluatko oppia keilaamaan paremmin? Keilakurssilla pääset alkuun, mutta Talin keilahallista löytyy monta muutakin vaihtoehtoa joilla kaato syntyy yhä useammin. Lue keilailuopetuksesta lisää...