Keilailu ja hohtokeilailu

Talin keilahallin tarina alkaa vuodesta 1973. Tänään Talin keilahalliin ovat tervetulleita kaikki. Maanantai-iltaisin suurin käyttäjäryhmä ovat firmakeilaajat ja muut ei niin vakavasti kilpailemiseen suhtautuvat porukat. Iso osa firmakeilaajista on tavallisia harrastajia tai vasta-alkajia, jotka ovat löytäneet firman porukalle yhteistä tekemistä keilailun parista. Talin Startti maanantai-iltaisin on suunnattu kaikille ei vain firmajoukkueille. Tiistaisin aamupäivän täyttää Liiga-60, joka on 60-vuotta täyttäneiden oma kohtauspaikka. Yli 200 eläkeläistä kokoontuu Taliin joka tiistai syyskuusta-huhtikuun loppuun. Tiistai-iltana Talissa pyörii usein keilakoulu, jossa vasta-alkajat tai vähän pidemmälle edenneet hakevat keilailuoppia. Jo keilakoulun käyneet Tali Teamiläiset jatkavat tapaamisiaan tiistain kerhoilloissa. Keskiviikko- ja torstai-illat ovat Talissa harrastavien keilaseurojen suosituimmat vakiovuoroillat.

     
Perjantai-iltana Talin keilahalli on pääkaupunkiseudun ainut keilahalli jossa voit keilata valoisassa. Tämä sopii erityisesti lapsiperheille, jotka haluavat vähemmän ravintolamaisen ympäristön tai niille jotka haluavat nähdä mihin se pallo meni. Pikkujoulukaudella myös perjantai tarvitaan yritysten pikkujoulumenoihin ja osa perjantai-illoista keilataankin hohtovalaistuksessa. Arkipäivisin Talin keilahallin ahkeria käyttäjiä eläkeläisten lisäksi ovat erilaiset koululaisryhmät. Viikonloppuisin Talin keilahallissa sulassa sovussa keilaavat niin kilpailijat kuin lapsiperheetkin. Myös viihteelle voi heittäytyä varsinkin lauantai-iltaisin.    letsbowl
     

Talin keilahallin hinnat ovat pääkaupunkiseudun edullisimmasta päästä. Tutustu hinnastoomme.

 

Hohtokeilailu

Hohtokeilailu syntyi 1990-luvun lopussa, kun keilailun pariin haluttiin houkutella lisää nuoria. Tässä onnistuttiin erinomaisesti, kun samoihin aikoihin loput vanhoista keilahalleista ja kaikki uudet keilahallit varustettiin automaattisilla pistelaskimilla. Tämä mataloitti keilailun kokeilukynnystä huomattavasti. Tänään joka toinen kaupungissa asuva suomalainen on käynyt kokeilemassa keilailua, ja lähes poikkeuksetta hänellä on ollut hauskaa.
     
bile   Talin keilahallissa hohtokeilailua on normaalisti lauantaisin klo 16:00 - 22:00. Pikkujoulukaudella ja erilaisissa tapahtumissa hohtokeilailua on myös muina päivinä. Hinnoiltaan Talin keilahalli on edullisimmasta päästä. Lisäksi Talin keilahallista löydät usein erilaisia tarjouksia ja jos haluat viettää pidemmän illan keilailun parissa, kannattaa kokeilla keilailuranneketta.
     

- Keilailu sopii ja tuo iloa kaikille -