Golfsimulaattori - Tali Golf Lounge

golf 5bgolf_1b.jpg

Viihtyisässä Tali Golf Loungessa voi istua iltaa isommallakin porukalla, pelata golfia laadukkaalla Sport Coach GSX -simulaattorilla sekä nauttia ravintolamme ruoka- ja juomatarjoilusta.

Golfsimulattori sijaitsee erillisessä tilassa, joka on tarkoitettu simulaattorin vuokranneille ja heidän vierailleen. Tilaan mahtuu hyvin kuusi henkilöä eli se sopii hyvin vaikka pienen palaverin pitämiseen Golfin lomassa. Ollessasi tilassa muista turvallisuus äläkä liiku lyöntivuorossa olevan pelaajan takana.

Golfsimulaattorin hinnoittelu

Arkisin päivällä ennen klo 15:00
    20,00 € /tunti
Viikonloppuisin ja arkisin illalla klo 15:00 jälkeen
    20,00 € /tunti
 

 

Golfsimulaattorin veloitus varatun ajan mukaan. Varaukset puhelimitse kassalta 044 - 7004 301 tai alla olevan varauslinkin kautta minimivaraus 1h lyhyemmät varaukset puhelimella tai paikanpäältä. Varauskalenteri löytyy myös sivun lopusta.

golf_2b.jpgTilasta löytyy lainavälineet niin naisille, miehille kuin vasenkätisillekin. Toki voit käyttää myös omia välineitä. Muista silloin, että käyttämäsi mailat ja pallot ovat puhtaita. Likaiset välineet pilaavat pian kaikkien golfkokemuksen sotkemalla simulaattorin screenin. Voit käyttää tilassa ulkokenkiä, mutta ole ystävällinen ja puhdista ja kuivaa kenkäsi, että et turhaan vie tilaan ylimääräistä likaa.

Jos käytät tiitä, käytäthän vain muovitiitä! Katkenneet puutiit tukkivat lyöntimaton tii-reijät ja pilaavat sen vähitellen muutenkin. Tarjoamme muovitiit ja pallot käyttöösi ja ne löytyvät simulaattorin hallintapöydän laatikosta.

Puttaaminen tapahtuu myös screenille. Mikäli haluat nopeuttaa peliä ja jättää puttaamisen kokonaan väliin, onnistuu se pelin asetuksista. Simulaattoriohjelman valikot ovat suomeksi, ruotsiksi ja englanniksi. Valikoiden käyttö tulee nopeasti tutuksi ja simulaattorin käyttö on helppo oppia.golf 3b Simulaattorista löytyy myös muita vaihtoehtoja pelaamiselle kuin täysi 18-reijän kierros tai range harjoittelu. 

Yhdistä tapahtumaasi edullinen sauna, jonne mahtuu jopa 20 henkeä! Myös golfsimulaattorin voi yhdistää yritysten työhyvinvointitapahtumiin. Kerromme täällä, millaisia tyhy-paketteja meillä on tarjota.

 

Pyyda tarjous oikea