HUOM. PUTKIREMONTISTA JOHTUEN KEITTIÖMME ON TOISTAISEKSI KIINNI.

Voitte kuitenkin tilata kauttamme Linkosta pizzaa meidän kauttamme www.linkopizzabar.fi. Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa.
Voitte tilata tapahtuman myös Talin keilahalliin, mikäli haluatte ruokailla remonttimme aikana muuta kuin pizzaa. Talin keilahallin menun näet tässä. Pyydä tarjous yritysmyynti@bowling.fi.

Oman keittiömme menut ovat taas tarjolla 1.8.23 alkaen

Kun haluat tilata syksylle Ruusulan omia menuita, huomioitahan, että ne ovat tarjolla vain torstain ja sunnuntain välisenä aikana.
Muina aikoina voitte tilata kauttamme pizzaa www.linkopizzabar.fi tai snacksejä radoille.

 

 

Tilaa ruokailu tapahtumaasi Ruusulan keilahallissa 

Keilailu ryhmän kanssa on hauskaa ja yhdessäolon voi kruunata ruokaillen ja vaikka saunoen.Menumme on suunniteltu alkaen kahdeksan hengen ryhmille. Ruokailuun voit varata n. 20 hengen kabinetin, erillisen hinnaston mukaan. Jos ryhmä on pieni, voitte ruokailla myös keilahallin puolella, ratojen läheisyydessä olevien pöytien äärellä tai keilatessa. 

Radoille voit tilata paikan päällä baarista myös pelkkää naposteltavaa tai pizzaa www.linkopizzabar.fi menun pohjalta, meidän kauttamme ennakkotilauksena. 

Saunapakettiin kannattaa myös tutustua. Ruokailkaa saunakabinetissa saunomisen ohessa, nauttikaa kylmistä juomista ja rentoutukaa! Tee tilaus yritysmyynti@bowling.fi. tai lähetä tarjouspyyntö .

   
 pienennetty ruokaa  pienennetty halloumia mansikoita