Starttipaketti

Starttipaketti tarkoittaa omia keilailuvälineitä. Siis kaikkea mitä tarvitset siirtyessäsi keilahallin lainavälineistä seuraavalle tasolle. Kun ostat nyt starttipaketin Tali Pro Shopista, saat kaupan päälle vuoden ilmaisen säilytyksen Talin keilahallissa. Sinun ei siis tarvitse kantaa omia välineitä bussissa tai raahata niitä mukanasi pikkutunneille hauskan keilaillan päätteeksi. Tarjous on voimassa niin kauan kuin säilytystilaa Talin keilahallissa riittää. Edun arvo on 40 euroa. Toimi siis heti!

Tali Pro Shop toimii maahantuojan tiloissa ja sieltä löytyykin Suomen laajin valikoima suoraan hyllystä. Sopivat kengät ja sopivan painoinen keilapallo löytyy niin lapsille, naisille, miehille ja eläkeläisille. Tule käymään jo tänään tai soita Kimmolle (040 704 4907) ja varaa aika. Käden mittojen ottaminen ja keilapallon poraaminen vie vajaan tunnin. Odotellessa voit sovitella itsellesi sopivat kengät. Tali Pro Shopin aukioloajat löydät täältä. Mikäli ostat starttipaketin lahjaksi, voi lahjan saaja tulla vaihtamaan käyttämättömät kengät ja pallon sopivaksi myöhemmin. Vaihtoehtoisesti voit ostaa myös lahjakortin, mutta lapsille tärkeintä on suuri ja painava paketti! 

Starttipaketti 211€

Oma keilapallo, omat keilakengät ja oma kassi niiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Tämä paketti sisältää kaiken mitä tarvitset päästäksesi alkuun ja sopii erinomaisesti esimerkiksi lahjaksi lapselle.

(Kuva on esimerkki. Paketin sisältämä pallo, kengät ja kassi saattaa poiketa kuvassa näkyvästä.)

 Startti1-p

Starttipaketti 249€

Oma reaktiivikeilapallo, omat keilakengät ja oma kassi niiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Tämän paketin ero halvempaan on keilapallossa. Reaktiivikeilapallo mahdollistaa kierrekeilailun opettelemisen, koska pallon pinnassa on enemmän kitkaa kuin muovipallossa.

(Kuva on esimerkki. Paketin sisältämä pallo, kengät ja kassi saattaa poiketa kuvassa näkyvästä.)

 Startti15-p

Starttipaketti 347€

Oma reaktiivikeilapallo, omat keilakengät ja oma kahden pallon kassi pyörillä niiden säilyttämiseen ja kuljettamiseen.

Tämä paketti sisältää reaktiivikeilapallon lisäksi myös suuremman kassin välineiden kuljetukseen. Samalla varaudut jo siihen, että kun keilailukärpänen todella puraisee haluat myös vielä kitkaisemman tai liukuvamman keilapallon. Uudessa keilakassissasi on tilaa myös sille.

(Kuva on esimerkki. Paketin sisältämä pallo, kengät ja kassi saattaa poiketa kuvassa näkyvästä.)

Startti2-p

 

Kannattaa tutustua myös Talin keilahallin keilakursseihin ja valmennuspalveluihin. Starttipaketin ja keilakurssin voit ostaa myös edulliseen yhteishintaan. Hinnat päivitetty 2/22