Keilailu sopii yritystapahtumiin

 

Keilailun hyödyt yritysten toiminnassa

Keilailu sopii aivan kaikille. Keilailu yhdistää, lisää tiimihenkeä, poistaa ilmapiiri jännitteitä ja tutustuttaa työntekijöitä toisiinsa. Lisäksi se on matalan kynnyksen laji, johon on helppo lähteä mukaan.

Suomen toiseksi suurin keilahalli 24 keilaradalla, teitä varten 

Tilaa on suurille tapahtumille ja keilaus onnistuu niin isoille kuin pienemmille ryhmille. Tarjolla valoisaa ja suosittua hohtokeilausta.

Kuinka paljon aikaa ja ratoja tarvitaan?

Yleensä keilataan tunnista kahteen tuntiin. Jos varaat tunnin keilausta, sopii radalle mukavasti kolme keilaamaan, neljä ehtii tunnin aikana heittää yhden kokonaisen sarjan. 1.5 tai 2 tunnille esim. viisi on hyvä määrä. 

Keilaus on hauskaa ja sosiaalista

Henkilökunnalle lähetettävän kutsun mukana, voit lisätä mukaan keilaukseen sopivan videon, inspiroimaan osallistumista.  Monet ovatkin jo keilanneet ja innokkaimmat voivat käydä vaikka jo etukäteen harjoittelemassa. Jos innostutte keilauksesta lisää, voitte jakaa tietoa myös keilakursseistamme tai pyytää tarjouksen keilakurssista omalle henkilökunnallenne, teille sopivana aikana. Keilaus lisää yhteisöllisyyttä ja tuo iloa tiimiin!

Sauna

Sauna kruunaa monta asiaa, niin myös keilauksen. Saunoistamme voit lukea täältä lisää.

Hyvä ruoka - vieläkin parempi mieli

Hauskan keilailun jälkeen on mukava kokoontua yhdessä syömään. Ruokailu voidaan toteuttaa teille kabinetissa, myös saunan yhteydessä on kabinetti. Kysy lisää ruokailumahdollisuuksista tarjouspyynnössäsi.

Liikuntarajoitteiset

Ruusulan keilahallille tultaessa on huomioitava, että hallilla on portaita, eikä hissiä ole. Suosittelemme Talin keilahallia liikuntarajoitteisille.

Mitä toivoisit teidän tilaisuuteenne?

Pyyda tarjous oikea