Talin keilahallin pysäköintialueen pysäköintiehdot ovat muuttuneet!

1. Pysäköinti on edelleen ilmainen maksaville asiakkaille.
2. Saavuttuasi asioi välittömästi kassalla ja syötä rekisterinumerosi kassalta löytyvään tablettiin. Saat 3h ilmaista pysäköintiaikaa. Mikäli olet asiakkaamme kauemmin, kysy lisää asiakaspalvelijoilta.
3. HUOM! Asiakas on itse vastuussa, että hän on joko syöttänyt oikean rekisterinumeron tablettiin tai maksanut pysäköinnin ehtojen mukaisesti.
4. HUOM! Ilmaista pysäköintiä ei voi lunastaa jälkikäteen.
5. HUOM! Asiakas on itse vastuussa, että ajoneuvo on pysäköity oikein, oikealle alueelle ja merkityille paikoille. Väärin pysäköinnistä sakotetaan.
6. HUOM! Huomioi Talin keilahallin asiakkaille tarkoitetun alueen rajat. Ilmainen pysäköinti on mahdollista vain tällä alueella.
7. Pysäköinti millä tahansa alueella on mahdollista maksamalla voimassa oleva edullinen pysäköintimaksu (1€/h) sovelluksella (Easypark, Parkman tai Moovy). Hinta vaihtelee sovelluksesta riippuen minuuttihinnoittelusta alkavaan tuntiin. Sovelluksesta riippuen saatetaan lisäksi veloittaa erillinen tapahtumamaksu. Tarkista hinta sovelluksestasi.
8. Mikäli maksat pysäköinnin sovelluksella tarkista oikea alue/aluekoodi.

Kaupunki on korjaamassa pysäköintialueen routavauriot kevään kuluessa. Noudatathan aina varoivaisuutta liikkuessasi pysäköintialueella.

Jatkamme pysäköintialueen kehittämistä, että se palvelisi asiakkaitamme mahdollisimman hyvin.

kartta1

Talin keilahallin asiakkaille tarkoitettu ilmainen alue on merkitty kuvassa vihreällä. Kuvassa näkyvä aluekoodi koskee Easypark-sovellusta. Muilla sovelluksilla valitset oikean alueen kartalta. HUOM! Alue on vasta rakenteilla eikä sitä vielä välttämättä löydy kaikista sovelluksista.