Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
 
BM21web

COVID-19 / KORONAVIRUS -TIEDOTE

 

Koronapassi on käytössä molemmissa keilahalleissamme 28.11.2021 alkaen.

Huom! Ohjetta päivitetty 27.12.2022!

Edellytämme ja tarkastamme koronapassin kaikilta yli 16-vuotiailta asiakkailtamme. Alle 16-vuotiaan, jonka iästä ei voida olla varma on tarvittaessa kyettävä todistamaan ikänsä. Varmistamme tarvittaessa myös vanhemmilta asiakkailta, että koronapassi täsmää sen esittäjän henkilöllisyyteen.

Vaadimme koronapassin koko aukioloajan molemmissa keilahalleissamme.

Keilailu ei ole tartuntatautilain 58g pykälän mukaista korkean riskin toimintaa. Edellytämme tiloissamme kaikin puolin koronaturvallista toimintaa, suljemme keilahallit ravintolarajoitusten mukaan viimeistään klo 20:00 ja toimimme rajotetuin asiakasmäärin (75% maksimista). Anniskelu päättyy joka päivä klo 17:00. Brunswick Ballmaster Openin aikana 6.-16.1.2022 rajoitamme henkilömääriä vielä voimakkaammin ja otamme Talin keilahalliin ainoastaan Brunswick Ballmaster Openiin rekisteröityneitä pelaajia. Huomioi siis, että tällä ajalla ravintola, keilailu, biljardi, snooker tai muut aktiviteetit eivät ole avoinna muille kuin turnauksen pelaajille. Minimoimme tällä myös henkilökuntamme tartuntariskiä, joka on välttämätöntä että turnaus voidaan pelata onnistuneesti.

Talin keilahalli on Suomen suurin ja väljin keilahalli. Yli 10 metrin korkeuteen kohoava katto antaa runsaasti ilmatilaa ja 36 radalla ja väljillä pelaaja-alueille mahtuu liikkumaan ilman turhia kohtaamisia. 

Koronapassista ja rokotuksista huolimatta kiinnitä huomiota hyvää hygieniaan ja koronaturvalliseen toimintaan. Niin mekin teemme. Suosittelemme edelleen myös kasvomaskin käyttöä tilanteissa joissa etäisyyksien säilyttäminen on haasteellista.

Mikäli asiakkaalla ei ole koronapassia tai hän ei sitä syystä tai toisesta esitä on henkilökuntamme velvollisuus pyytää asiakasta poistumaan ja tarvittaessa poistaa henkilö tiloista järjestyksenvalvojan tai poliisin avustuksella.

On asiakkaan velvollisuus huolehtia, että todistuksen QR-koodi on luettavissa. Emme hyväksy koronapassia jonka QR-koodi ei ole lukukelpoinen.

 

Talin keilahalli on avoinna 28.12.2021 - 16.1.2022 seuraavasti:

28.-30.12.2021 klo 10:00 - 20:00

31.12.2021 klo 10:00 - 18:00

1.1.2022 Talin keilahalli on suljettu

2.1.2022 klo 11:00 - 18:00

3.-5.1.2022 klo 10:00 - 20:00

6.-16.2022 Talin keilahalli on avoinna ainoastaan Brunswick Ballmaster Openin rekisteröityneille pelaajille pelierien mukaisesti. Talin keilahalli on suljettu kokonaan 10.1.2022 sekä 12.1.2022 jolloin pelieriä ei ole.

Tiedotamme aukioloajaoista lisää 12.1.2022. Mikäli tarvitset keilailuvälineitäsi muualla Brunswick Ballmaster Openin tai Euroopanmestaruuskilpailujen aikana hae ne ajoissa pois. Rajoitamme kaikkea ylimääräistä liikennettä eikä välineitä pääse hakemaan kilpailujen aikana.

 

Ruusulan keilahalli on avoinna 28.12.2021 - 20.1.2022 joka päivä klo 12:00 - 20:00. Toinen puoli on valoisaa keilailua koko ajan.

 

Mikäli olet tulossa asiakkaaksemme, lue sitä ennen huolella koronaohjeistuksemme alta.

 

NOUDATATHAN SEURAAVIA OHJEITA

 

ÄLÄ TULE KEILAHALLIIN, JOS SINULLA ON KORONAOIREITA

Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

 

VAADIMME KAIKILTA YLI 16-VUOTIAILTA ASIAKKAILTA KORONAPASSIN

Mikäli asiakkaalla ei ole esittää koronapassia hänet poistetaan tilasta. Koronapassi vaaditaan koko aukioloajan.

 

VÄLTETÄÄN TUNGOSTA JA PIDETÄÄN ETÄISYYDET

Vältä pukuhuonetilojen käyttöä. Voit kuitenkin hakea pukuhuoneen kaapista välineesi ja paluttaa ne sinne. Huolehdi silloin, että etäisyydet säilyvät ja anna muille keilaajille tarvittava aika ja tila. Kysymällä pääsee varmasti turvallisesti ohi.

 

MUISTETAAN HYGIENIA JA PESTÄÄN TAI DESINFIOIDAAN KÄDET JO TULESSA

Keilahalliin tullessasi pese tai vähintään desinfioi kädet. Näin ollen et varmasti tuo kosketuksillasi virusta mukanasi.Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla peitä suu kyynärtaipeella. Kassalla on myynnissä kertakäyttöisiä kasvomaskeja ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä koronapassista ja rokotuksista huolimatta.

 

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA

Kiinnitämme tiloissa erityistä huomioita ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas tilasta.

 

VÄLTÄ KEILARADOILLA YLIMÄÄRÄISTÄ KULJESKELUA

Vältetään ratojen vaihtamista ja rata-alueella turhaa kuljeskelua. Ollaan vain omalla radalla ja omassa seurueessa. Muistetaan turvavälit ja huomioidaan toiset asiakkaat. Ei mennä toisen radalle ilman lupaa.

 

KIITOS!