Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
BM21web
  • IMG 3569
  • hw2
  • tapahtumat-1
  • lounge-1
  • seurat-1
  • Tali Cafe Fiilislauantai 15.2.2014
  • Alkudrinksut

COVID-19 / KORONAVIRUS -TIEDOTE

 

PÄIVITETTY 27.8.2021

Mikäli olet tulossa asiakkaaksemme, lue sitä ennen huolella koronaohjeistuksemme.

 

Korona on jatkunut jo kauan ja kaikki ovat oppineet noudattamaan sen torjuntaan tarvittavaa varovaisuutta. Pitkään jatkuneet rajoitukset ja sekava ohjeistus on turhauttanut varmasti niin asiakkaita kuin yrityksiäkin. Toivomme, että noudatatte näitä ohjeita ja voimassa olevia rajoituksia. Näin pystymme tuottamaan teille palveluita ilman uusia sulkuja tai rajoituksia.

Pyrimme kaikin keinoin huolehtimaan siitä, että sekä Talissa että Ruusulassa keilaaminen olisi turvallista. Noudatathan asiakkaana kaikkia hygienia ja turvavälisuosituksia sekä annat lähimmäiselle hänen tarvitsemansa tilan. Vaadimme myös kasvomaskin käyttöä varsinkin mikäli riittävän etäisyyden pitäminen esimerkiksi pukuhuonetiloissa ei muuten onnistu. Keilatessa maskia ei tarvitse välttämättä käyttää vaikka keilailu ei hikiliikuntaa olekaan ja maskin käyttö myös keilatessa on täysin mahdollista. Asiakastiloissa liikkuessaan henkilökuntamme suojaa kasvonsa joko maskilla tai visiirillä.

Talin keilahalli on Suomen suurin ja väljin keilahalli. Yli 10 metrin korkeuteen kohoava katto antaa runsaasti ilmatilaa ja 36 radalla ja väljillä pelaaja-alueille mahtuu liikkumaan ilman turhia kohtaamisia.

Ruusulan keilahallissa etäisyyksien pitäminen on jonkin verran haasteellisempaa ja kiinnitämme siksi erityistä huomiota keilahallissa olevaan henkilömäärään.

 

KORONAOHJEISTUS

Kun saavut keilahalliin, pese ensin kätesi. Se on tehokkaampaa kuin pelkän käsidesin käyttö. Käsien pesun jälkeen voit vielä käyttää käsidesiä.

Mikäli olet menossa keilaamaan, pelaamaan biljardia, golfsimulaattoriin tai muihin aktiviteetteihimme et nykyisten ravintolarajoitusten voimassaollessa voi ottaa sinne syötävää tai juotavaa. Mikäli ostat esimerkiksi kahvin, tulee sinun kävellä sen kanssa suoraan pöydän ääreen istumaan ja nauttia kahvisi pöydässä paikallaan istuen.

Vaadimme kaikilta yli 15-vuotiailta kasvomaskin käyttöä keilahalliin saapuessa, keilahallin tiloissa liikuttaessa ja keilahallista poistuessa. Vaadimme kasvomaskia myös niiltä jotka ovat jo koronan sairastaneet tai yhden tai kaksi rokotetta saaneet. Kasvomaskin voi poistaa keilatessa omalla radalla, pelatessa biljardia tai snookkeria omalla pöydällä sekä golfsimulaattorihuoneessa. Kaikki edellämainitut onnistuvat myös kasvomaskia koko ajan käyttäen. Kun on istunut paikalleen pöydän ääreen nauttiakseen ruokaa tai virvokkeita voi kasvomaskin poistaa.

Mikäli et esim. terveydellisistä syistä pysty käyttämään maskia sekä esim. keilarata-alueella tulee tosiasiallinen turvaväli toteutua kaikkiin jotka eivät ole kanssasi samaa seuruetta (perhe tms.).

Kun olet tiloissamme, sinun tulee olla joko kassalla asioimassa tai jonottamassa kassalle turvaväliä noudattaen, omalla keilaradalla, biljardia pelaamassa, golfsimulaattorissa tai istumassa ravintolan pöydässä nauttien ravintolamme tuotteita. Seisoskelu tai muu tarpeeton oleilu tiloissa on kielletty. Pelkkä keilailun katselu on kielletty, mutta voit istua ravintolan pöydässä samalla ravintolan tuotteita nauttien.

Rajoitukset aukioloajaoissa ja anniskelussa määräytyvät voimassa olevien ravintolarajoitusten mukaan.

 

NOUDATATHAN SEURAAVIA OHJEITA

ÄLÄ TULE KEILAHALLIIN, JOS SINULLA ON KORONAOIREITA
Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

VAADIMME KAIKILTA MASKIN KÄYTTÖÄ TILOISSAMME
Kassalta on kertakäyttöisiä maskeja ostettavissa.

VÄLTETÄÄN TUNGOSTA JA PIDETÄÄN ETÄISYYDET
Vältä pukuhuonetilojen käyttöä. Voit kuitenkin hakea pukuhuoneen kaapista välineesi ja paluttaa ne sinne. Huolehdi silloin, että etäisyydet säilyvät ja anna muille keilaajille tarvittava aika ja tila. Kysymällä pääsee varmasti turvallisesti ohi.

MUISTETAAN HYGIENIA JA PESTÄÄN TAI DESINFIOIDAAN KÄDET JO TULESSA
Keilahalliin tullessasi pese tai vähintään desinfioi kädet. Näin ollen et varmasti tuo kosketuksillasi virusta mukanasi.
Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla peitä suu kyynärtaipeella. Kassalla on myynnissä kertakäyttöisiä kasvomaskeja.

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA
Kiinnitämme tiloissa erityistä huomioita ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas tilasta.

VÄLTÄ KEILARADOILLA YLIMÄÄRÄISTÄ KULJESKELUA
Vältetään ratojen vaihtamista ja rata-alueella turhaa kuljeskelua. Ollaan vain omalla radalla ja omassa seurueessa. Muistetaan turvavälit ja huomioidaan toiset asiakkaat. Ei mennä toisen radalle ilman lupaa.

 

Varatessasi sauna tai kokoustiloja Talista tai Ruusulasta huomioithan, että voimassa olevat rajoitukset vaikuttavat myös näihin tiloihin otettaviin henkilömääriin, että tarvittava väljyys säilyy. Autamme mielellämme mikäli teillä on kysymyksiä kokous tai saunatiloistamme.