Maanantai Startti 

Kaikille avoin! Helppo ja hauska keilakisa

Kilpailumaksu on 36 €/joukkue/kierros eli 6€/sarja. Joukkueen koko voi olla 2-6 henkilöä/kierros. Hinta sisältää myös kenkävuokran vuokrakenkiä tarvitseville.

Kierroksella keilataan 6 sarjaa ja jokainen kierros alkaa klo 18:00 ja peli on aloitettava viimeistään 19.30.

Kilpailussa on käytössä keskiarvo tasoitukset. Tasoituksen yläraja on 200p ja alaraja 120p eli maksimi tasoitus on 80 p/sarja. Keskiarvo määräytyy edellisen vuoden Talin Startin keskiarvon mukaan tai uutena pelaajana, joko SKL:n virallisen keskiarvon mukaan tai jos ei ole keskiarvoa niin ensimmäisen kierroksen tasoitus on 60. Maanantai Startti on epävirallinen kilpailu ja tuloksia ei syötetä Suomen keilailuliiton rekisteriin. Maanantai Startti pelien perusteella sinulle muodostuu oma Maanantai Startti keskiarvo, joka määrää Maanantai Startti peleissä käytettävän tasoituksen.

Starttia keilataan maanantaisin joka toinen viikko alkaen 24.9.2018. Syyskausi loppuu 3.12.2018.

Kierroksen paras joukkue palkitaan. Nämä palkinnot jaetaan kierroksen jälkeen illalla tai ne ovat noudettavissa Talin keilahallilta.

Pelitapa:

Joukkue pelaa yhdellä radalla yhteensä 6 sarjaa. Mikäli joukkueessa on kaksi pelaajaa pelaavat molemmat kolme sarjaa, mikäli kolme pelaajaa pelaavat kaikki kaksi sarjaa, mikäli neljä pelaajaa pelaa pelaajista kaksi kaksi sarjaa ja kaksi yhden sarjan, mikäli viisi pelaajaa pelaa pelaajista neljä yhden sarjan ja yksi kaksi sarjaa ja mikäli pelaajia on kuusi pelaavat kaikki yhden sarjan.

Tasoitus:

Mikäli pelaajalla on olemassa oleva virallinen keskiarvo Suomen keilailuliiton rekisterissä käytetään ensimmäisellä pelikerralla tätä keskiarvoa. Mikäli pelaajalla ei ole koskaan ollut virallista keskiarvoa saa hän aloitus keskiarvoksi 140 jolla saa maksimisarjatasoituksen 60 pistettä/sarja. Tämän jälkeen kaikilla pelaajilla keskiarvoksi muodostuu Maanantai Startti -pelien keskiarvo. Sarjatasoitukseksi muodostuu 200 ja keskiarvon erotus pyöristettynä kokonaisluvuksi eli esim keskiarvolla 147,56 tulee tasoitukseksi 210-147,46=52,54 jolloin tasoitus on 53 pistettä/sarja. Maksimitasoitus on 80 pistettä/sarja.

Pelimaksu:

Yhden kierroksen hinta on 36€/joukkue (6-18€/henkilö). Pelimaksu sisältää kenkävuokran ja hallin pallojen käytön.

Ilmoittautuminen:

Ilmoittautuminen tulee suorittaa turnausjohtajalle 15 minuuttia ennen keilailun aloitusta. Pelipaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Joukkueen muodostaminen:

Joukkue voi olla perhe, kaveriporukka, firma, yhdistys, koululuokka tai ihan mikä tahansa porukka. Keksi porukallesi nimi, täytä ilmoittautumislomake.

Muuta:

Virvokkeiden ja ruuan nauttiminen pelin lomassa on sallittua.  Alle 10-vuotiaat lapset saavat halutessaan käyttää ränniesteitä, mutta erityisesti silloin kannattaa paikka varata etukäteen ja ilmoittaa ränniesteiden tarpeesta. Emme takaa ränniesteiden saatavuutta mikäli niitä ei ole vahvistettu ilmoittautuessa.

Maanantaisin, kun Starttia ei pelata, Starttiin osallistuvilla pelaajilla on mahdollisuus tulla keilaamaan klo 18.00 – 22.00 hintaan 7€ / henkilö. Keilahallilla on oikeus sijoittaa useampia keilaajia samalle radalle.