Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
Asset 3
  • IMG 3569
  • hw2
  • tapahtumat-1
  • lounge-1
  • seurat-1
  • Tali Cafe Fiilislauantai 15.2.2014
  • Alkudrinksut

COVID-19 / KORONAVIRUS -TIEDOTE

 

PÄIVITETTY 16.4.2021 klo 18:05

Talin keilahalli avataan jälleen 19.4.2021! Huomioi poikkeukset aukioloajoissa.

Mikäli olet tulossa asiakkaaksemme, lue sitä ennen huolella koronaohjeistuksemme.

19.-25.4.2021 Talin keilahalli on avoinna klo 12:00 - 19:00.
26.4. - 2.5.2021 Talin keilahalli on avoinna klo 10:00 - 19:00.

Ruusulan keilahalli avataan näillä näkymin 28.4.2021, mutta tiedotamme tästä myöhemmin tarkemmin.

Suomen hallitus ei ole vielä tiedottanut mitkä ovat ravintolatoimintaa ja sitä kautta osaltaan myös keilahallitoimintaa koskevat rajoitukset Vapun jälkeen. Kun tiedämme lisää tästä, tiedotamme aukioloajoista tästä eteenpäin.

Kausikortit, vakiovuorot yms. astuvat voimaan 26.4.2021 alkaen. 

Seuraamme päivittäin niin Helsingin kaupungin, AVI:n, STM:n, THL:n ja Suomen hallituksen ohjeistuksia, suosituksia ja määräyksiä. Paitsi, että noudatamme tietysti annettuja määräyksiä arvioimme tilannetta myös itsenäisesti viimeisten tartuntalukujen valossa ja miten se vaikuttaa mahdollisuuksiin toimia turvallisesti juuri meidän keilahalleissa. Kilpailutoiminnan osalta käymme aktiivista keskustelua sekä Helsingin Bowlingliiton että Suomen Keilailuliiton ja muiden kilpailutoimintaan liittyvien tahojen kanssa.

Parhaiten saat tietoa halliemme aukiolosta sivuiltamme tästä koronatiedotteesta sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Pääkaupunkiseudun koronatilanne on viime viikot mennyt oikeaan suuntaan. Koko maahan levinnyt pandemia asettaa kuitenkin entistä enemmän haasteita taudin torjuntaan. Jokainen asiakas niin keilahallissa kuin mahdollisesti muuallakin liikkuessaan voi vastuullisella käytöksellään vaikuttaa siihen, että keilahalleja voidaan pitää taas auki eikä kiihtyminen ala uudestaan. Valtakunnallinen sarjapelitoiminta on keskeytetty toukokuun puoliväliin asti. Omaehtoisia kilpailuja voi Talissa keilata väljennetyillä vuoroilla joissa turvavälien pitäminen on mahdollista. Lisätietoa kilpailutoiminnan rajoituksista löydät Helsingin Bowlingliiton ja Suomen keilailuliiton sivuilta.

Pyrimme kaikin keinoin huolehtimaan siitä, että sekä Talissa että Ruusulassa keilaaminen olisi turvallista. Noudatathan asiakkaana kaikkia hygienia ja turvavälisuosituksia sekä annat lähimmäiselle hänen tarvitsemansa tilan. Vaadimme myös kasvomaskin käyttöä varsinkin mikäli riittävän etäisyyden pitäminen esimerkiksi pukuhuonetiloissa ei muuten onnistu. Keilatessa maskia ei tarvitse välttämättä käyttää vaikka keilailu ei hikiliikuntaa olekaan ja maskin käyttö myös keilatessa on täysin mahdollista. Asiakastiloissa liikkuessaan henkilökuntamme suojaa kasvonsa joko maskilla tai visiirillä.

Talin keilahalli on Suomen suurin ja väljin keilahalli. Yli 10 metrin korkeuteen kohoava katto antaa runsaasti ilmatilaa ja 36 radalla ja väljillä pelaaja-alueille mahtuu liikkumaan ilman turhia kohtaamisia.

Ruusulan keilahallissa etäisyyksien pitäminen on jonkin verran haasteellisempaa ja kiinnitämme siksi erityistä huomiota keilahallissa olevaan henkilömäärään.

 

Tiedotamme lisää, kun ohjeistukset ja tautitilanne tarkentuu. Pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta!

 

 

KORONAOHJEISTUS

Kun saavut keilahalliin, pese ensin kätesi. Se on tehokkaampaa kuin pelkän käsidesin käyttö. Käsien pesun jälkeen voit vielä käyttää käsidesiä. Talin keilahalliin rappusten yläpäässä on automaatti josta saat erittäin pitkävaikutteista käsidesivaahtoa.

Mikäli olet menossa keilaamaan, pelaamaan biljardia, golfsimulaattoriin tai muihin aktiviteetteihimme et voi ottaa sinne syötävää tai juotavaa. Mikäli ostat esimerkiksi kahvin, tulee sinun kävellä sen kanssa suoraan pöydän ääreen istumaan ja nauttia kahvisi pöydässä paikallaan istuen.

Vaadimme kaikilta yli 15-vuotiailta kasvomaskin käyttöä keilahalliin saapuessa, keilahallin tiloissa liikuttaessa ja keilahallista poistuessa. Vaadimme kasvomaskia myös niiltä jotka ovat jo koronan sairastaneet tai yhden tai kaksi rokotetta saaneet. Kasvomaskin voi poistaa keilatessa omalla radalla, pelatessa biljardia tai snookkeria omalla pöydällä sekä golfsimulaattorihuoneessa. Kaikki edellämainitut onnistuvat myös kasvomaskia koko ajan käyttäen. Kun on istunut paikalleen pöydän ääreen nauttiakseen ruokaa tai virvokkeita voi kasvomaskin poistaa.

Tosiasiallinen turvaväli 2m tulee toteutua kaikkiin jotka eivät ole kanssasi samaa seuruetta (perhe tms.).

Kun olet tiloissamme, sinun tulee olla joko kassalla asioimassa tai jonottamassa kassalle turvaväliä noudattaen, omalla keilaradalla, biljardia pelaamassa, golfsimulaattorissa tai istumassa ravintolan pöydässä nauttien ravintolamme tuotteita. Seisoskelu tai muu tarpeeton oleilu tiloissa on kielletty. Pelkkä keilailun katselu on kielletty, mutta voit istua ravintolan pöydässä samalla ravintolan tuotteita nauttien.

Alkoholia ei myydä klo 17:00 jälkeen, mutta sitä ennen ostettu alkoholi on mahdollista nauttia ravintolan pöydässä istuen ravintolan sulkemiseen asti.

 

NOUDATATHAN SEURAAVIA OHJEITA

ÄLÄ TULE KEILAHALLIIN, JOS SINULLA ON KORONAOIREITA
Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

VAADIMME KAIKILTA MASKIN KÄYTTÖÄ TILOISSAMME
Kassalta on kertakäyttöisiä maskeja ostettavissa.

VÄLTETÄÄN TUNGOSTA JA PIDETÄÄN ETÄISYYDET
Vältä pukuhuonetilojen käyttöä. Voit kuitenkin hakea pukuhuoneen kaapista välineesi ja paluttaa ne sinne. Huolehdi silloin, että etäisyydet säilyvät ja anna muille keilaajille tarvittava aika ja tila. Kysymällä pääsee varmasti turvallisesti ohi.

MUISTETAAN HYGIENIA JA PESTÄÄN TAI DESINFIOIDAAN KÄDET JO TULESSA
Keilahalliin tullessasi pese tai vähintään desinfioi kädet. Näin ollen et varmasti tuo kosketuksillasi virusta mukanasi.
Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla peitä suu kyynärtaipeella. Kassalla on myynnissä kertakäyttöisiä kasvomaskeja.

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA
Kiinnitämme tiloissa erityistä huomioita ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas tilasta.

VÄLTÄ KEILARADOILLA YLIMÄÄRÄISTÄ KULJESKELUA
Vältetään ratojen vaihtamista ja rata-alueella turhaa kuljeskelua. Ollaan vain omalla radalla ja omassa seurueessa. Muistetaan turvavälit ja huomioidaan toiset asiakkaat. Ei mennä toisen radalle ilman lupaa.

  

TALIN KEILAHALLI

Avoinna klo 12:00 - 19:00 (19.4.2021 alkaen)

 

RUUSULAN KEILAHALLI

Toistaiseksi suljettu. Avataan näillä näkymin 28.4.2021.

 

Varatessasi sauna tai kokoustiloja Talista tai Ruusulasta huomioithan, että voimassa olevat rajoitukset vaikuttavat myös näihin tiloihin otettaviin henkilömääriin, että tarvittava väljyys säilyy. Autamme mielellämme mikäli teillä on kysymyksiä kokous tai saunatiloistamme.