Keilailu sopii yritystapahtumiin

 

Keilailun hyödyt yritysten toiminnassa

Keilailu sopii aivan kaikille, laji ei tunne rajoituksia. Keilailu yhdistää, lisää tiimihenkeä, poistaa jännitteitä ja tutustuttaa työntekijöitä toisiinsa. Lisäksi se on matalan kynnyksen laji, johon on helppo lähteä mukaan.
 

Kuinka paljon aikaa ja ratoja tarvitaan?

Yleensä keilataan tunnista kahteen tuntiin. Jos varaat tunnin keilausta, sopii radalle mukavasti kolme keilaamaan. Kahdelle tunnille esim. 5 on hyvä määrä. Voitte varata myös 1,5 h ohjatun keilakisan, jossa 25 € hintaan sisältyy kisavalmistelut, keilakengät, keilaradat ja kisaisännyyden ja voittajien julkistuksen.
 

Liikuntarajoitteiset on huomioitu

Talin keilahalli soveltuu liikuntarajoitteisille. Hallilla on hissi katutasolta 2. kerrokseen. Ohjaamme pyörätuolilla liikkuvat sivuovesta radoille. Apuväline heittoihin on myös saatavilla.
 

Keilaus on hauskaa ja sosiaalista

Henkilökunnalle lähetettävän kutsun mukana, voit lisätä mukaan keilaukseen sopivan videon, inspiroimaan osallistumista.  Monet ovatkin jo keilanneet ja innokkaimmat voivat käydä vaikka jo etukäteen harjoittelemassa. Jos innostutte keilauksesta lisää, voitte jakaa tietoa myös keilakursseistamme tai pyytää tarjouksen keilakurssista omalle henkilökunnallenne, teille sopivana aikana. Keilaus lisää yhteisöllisyyttä ja tuo iloa tiimiin!
 
 
Sauna

Sauna kruunaa monta asiaa, niin myös keilauksen. Saunastamme voit lukea täältä lisää.

Hyvä ruoka - vieläkin parempi mieli

Hauskan keilailun jälkeen on mukava kokoontua yhdessä syömään. Ruokailu voidaan toteuttaa teille keilahallin salissa tai kabinetissa. Myös saunan yhteydessä on kabinetti. Menuita on useita, mutta tässä sinulle myös saunalle soveltuvat vaihtoehdot.

 

Mitä toivoisit teidän tilaisuuteenne?

Pyyda tarjous oikea