Vietä monipuolinen Tyhy-päivä Talin keilahallissa, Talin liikuntapuistossa

Tarjoamme monipuoliset palvelut kehon ja mielen virkistymiseen!
Tyhy-päivään voit keilauksen ja biljardin lisäksi valita myös muita lajeja Talin liikuntapuistosta www.talinliikuntapuisto.fi

uudet kotisivut liikuntapuisto

Aloita päiväsi aamiaisella kokoustiloissa tai ravintola Tali Cafessa. Lysy lisää tarjonnasta yritysmyynti@bowling.fi

uudet kotisivut talicafe laajakuva 660

Päivän liikunta on ohjattua ja ravintolapalvelumme huolehtivat urheilun lomassa energian riittävyydestä maukkailla aterioilla. Kaikki ohjatut lajit 25 eur / henk. / 1,5 tuntia. Voit täydentää päiväänne kokoustiloilla, ravintolapalveluilla, saunalla. Tutustu Talin liikuntapuistoon, sieltä löydät lisää tietoa eri liikuntamahdollisuuksista: www.talinliikuntapuisto.fi  Löydät meidät myös Facebookista.

Pyyda tarjous oikea
tai soita p. 044 7004 304

uudet kotisivut mariliis biljardi 325   

 

Biljardi

Meillä on mahdollista järjestää teille mm. ohjattu biljarditurnaus. Varaa tuolloin runsaasti aikaa, sillä ennakkoon on hankala sanoa tarkkaa aikaa, kauanko turnaus kestää. Aloita suunnittelu soittamalla meille. Talin keilahallista löytyy neljä pool- ja kaksi snooker-pöytää.

 

Keilaus

sopii kaikille, siksi firman tyhy-päivät keilailun parissa on hyvä valinta. Talin keilahallissa on 36 keilarataa, tilaa siis hyvin isoillekin ryhmille. Tyhy-paketti keilauksella sisältää 1,5 h ohjatun keilakisan joko joukkue- tai yksilökisana. Lopuksi julkistetaan voittaja(t) ja palkitaan valitsemallanne palkinnolla parhaat. Kysy ideoita palkintoihin meiltä tai valitse itse Tali Pro Shopista.

Lue lisää Tyhy-keilauksesta tästä.

uudet kotisivut nainen keilaa 325 

 

uudet kotisivut saunakabinetti 325

Sauna

Liikunnan päätyttyä, vietä vielä tiimisi kanssa rentouttava saunahetki ruuan je seurustelun merkeissä. Jakakaa kokemuksenne viihtyisässä saunakabinetissa kylmiä virvokkeita nauttien. Saunassa oma kylmäkaappi, josta veloitus toteutueen mukaan.  Saunalle on mahdollista tilata myös buffet-ruoka. 

Lue tästä lisää saunan vuokraamisesta.


On sinulla asiakkaita 10 tai vaikka 500, niin Talissa pystyt järjestämään unohtumattoman tapahtuman. Keskustellaan lisää!

Pyyda tarjous oikeatai soita p. 044 7004 304