Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
BM21web
  • IMG 3569
  • hw2
  • tapahtumat-1
  • lounge-1
  • seurat-1
  • Tali Cafe Fiilislauantai 15.2.2014
  • Alkudrinksut

COVID-19 / KORONAVIRUS -TIEDOTE

 

Otamme koronapassin käyttöön molemmissa keilahalleissamme 28.11.2021 alkaen.

Edellytämme ja tarkastamme koronapassin kaikilta yli 16-vuotiailta asiakkailtamme. Alle 16-vuotiaan, jonka iästä ei voida olla varma on tarvittaessa kyettävä todistamaan ikänsä. Varmistamme tarvittaessa myös vanhemmilta asiakkailta, että koronapassi täsmää sen esittäjän henkilöllisyyteen.

Keilahallimme ovat avoinna normaalein aukioloajoin ja normaalein asiakasmäärin. Talin keilahalli on Suomen suurin ja väljin keilahalli. Yli 10 metrin korkeuteen kohoava katto antaa runsaasti ilmatilaa ja 36 radalla ja väljillä pelaaja-alueille mahtuu liikkumaan ilman turhia kohtaamisia. Ruusulan keilahallissa etäisyyksien pitäminen on jonkin verran haasteellisempaa. Koronapassin käyttö kuitenkin pienentää merkittävästi tartuntariskiä ja varsinkin vakavan tautimuodon riskiä ja sitä kautta sairaanhoidon kuormitusta.

Koronapassista ja rokotuksista huolimatta kiinnitä huomiota hyvää hygieniaan ja koronaturvalliseen toimintaan. Niin mekin teemme. Suosittelemme edelleen myös kasvomaskin käyttöä tilanteissa joissa etäisyyksien säilyttäminen on haasteellista.

Pyydämme asiakkaitamme ystävällisesti huomioimaan, että koronapassin tarkistaminen on edellytys sille, että pystymme pitämään keilahallin auki. Näytä siis koronapassisi henkilökunnallemme sitä pyydettäessä. Pyydämme varsinkin kanta-asiakkaita huomioimaan, että henkilökuntamme ei millään pysty muistamaan kaikkien kohdalla onko asiakas jo näyttänyt koronapassin juuri edellisenä päivänä. Laki myös estää meitä tallentamasta tietoa koronapassista esim. omiin asiakasrekistereihimme.

Mikäli asiakkaalla ei ole koronapassia tai hän ei sitä syystä tai toisesta esitä on henkilökuntamme velvollisuus pyytää asiakasta poistumaan ja tarvittaessa poistaa henkilö tiloista järjestyksenvalvojan tai poliisin avustuksella.

Mikäli olet tulossa asiakkaaksemme, lue sitä ennen huolella koronaohjeistuksemme alta.

 

NOUDATATHAN SEURAAVIA OHJEITA

 

ÄLÄ TULE KEILAHALLIIN, JOS SINULLA ON KORONAOIREITA

Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

 

VAADIMME KAIKILTA YLI 16-VUOTIAILTA ASIAKKAILTA KORONAPASSIN

Mikäli asiakkaalla ei ole esittää koronapassia hänet poistetaan tilasta.

 

VÄLTETÄÄN TUNGOSTA JA PIDETÄÄN ETÄISYYDET

Vältä pukuhuonetilojen käyttöä. Voit kuitenkin hakea pukuhuoneen kaapista välineesi ja paluttaa ne sinne. Huolehdi silloin, että etäisyydet säilyvät ja anna muille keilaajille tarvittava aika ja tila. Kysymällä pääsee varmasti turvallisesti ohi.

 

MUISTETAAN HYGIENIA JA PESTÄÄN TAI DESINFIOIDAAN KÄDET JO TULESSA

Keilahalliin tullessasi pese tai vähintään desinfioi kädet. Näin ollen et varmasti tuo kosketuksillasi virusta mukanasi.Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla peitä suu kyynärtaipeella. Kassalla on myynnissä kertakäyttöisiä kasvomaskeja ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä koronapassista ja rokotuksista huolimatta.

 

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA

Kiinnitämme tiloissa erityistä huomioita ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas tilasta.

 

VÄLTÄ KEILARADOILLA YLIMÄÄRÄISTÄ KULJESKELUA

Vältetään ratojen vaihtamista ja rata-alueella turhaa kuljeskelua. Ollaan vain omalla radalla ja omassa seurueessa. Muistetaan turvavälit ja huomioidaan toiset asiakkaat. Ei mennä toisen radalle ilman lupaa.

 

KIITOS!