COVID-19 / KORONAVIRUS -TIEDOTE

Ohjetta päivitetty 17.2.2022!

Koronapassin merkitys on tällä hetkellä hiukan kyseenalainen. Emme tällä hetkellä vaadi koronapassia. Huomaa kuitenkin, että rajoitukset voivat muuttua hyvinkin nopeasti.

Keilailu ei ole tartuntatautilain 58g pykälän mukaista korkean riskin toimintaa. Edellytämme tiloissamme kaikin puolin koronaturvallista toimintaa, suljemme keilahallit ravintolarajoitusten mukaan viimeistään klo 24:00. Toimimme rajotetuin asiakasmäärin (75% maksimista) ja siten, että kaikille asiakkaille löytyy istumapaikka pöydän tai tason äärestä. Anniskelu päättyy joka päivä viimeistään klo 23:00.

Talin keilahalli on Suomen suurin ja väljin keilahalli. Yli 10 metrin korkeuteen kohoava katto antaa runsaasti ilmatilaa ja 36 radalla ja väljillä pelaaja-alueille mahtuu liikkumaan ilman turhia kohtaamisia. 

Koronapassista ja rokotuksista huolimatta kiinnitä huomiota hyvää hygieniaan ja koronaturvalliseen toimintaan. Niin mekin teemme. Suosittelemme edelleen myös kasvomaskin käyttöä tilanteissa joissa etäisyyksien säilyttäminen on haasteellista.

 

Mikäli olet tulossa asiakkaaksemme, lue sitä ennen huolella koronaohjeistuksemme alta.

 

NOUDATATHAN SEURAAVIA OHJEITA

 

ÄLÄ TULE KEILAHALLIIN, JOS SINULLA ON KORONAOIREITA

Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

 

VÄLTETÄÄN TUNGOSTA JA PIDETÄÄN ETÄISYYDET

Vältä pukuhuonetilojen käyttöä. Voit kuitenkin hakea pukuhuoneen kaapista välineesi ja paluttaa ne sinne. Huolehdi silloin, että etäisyydet säilyvät ja anna muille keilaajille tarvittava aika ja tila. Kysymällä pääsee varmasti turvallisesti ohi.

 

MUISTETAAN HYGIENIA JA PESTÄÄN TAI DESINFIOIDAAN KÄDET JO TULESSA

Keilahalliin tullessasi pese tai vähintään desinfioi kädet. Näin ollen et varmasti tuo kosketuksillasi virusta mukanasi.Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla peitä suu kyynärtaipeella. Kassalla on myynnissä kertakäyttöisiä kasvomaskeja ja suosittelemme kasvomaskin käyttöä koronapassista ja rokotuksista huolimatta.

 

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA

Kiinnitämme tiloissa erityistä huomioita ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas tilasta.

 

VÄLTÄ KEILARADOILLA YLIMÄÄRÄISTÄ KULJESKELUA

Vältetään ratojen vaihtamista ja rata-alueella turhaa kuljeskelua. Ollaan vain omalla radalla ja omassa seurueessa. Muistetaan turvavälit ja huomioidaan toiset asiakkaat. Ei mennä toisen radalle ilman lupaa.

 

KIITOS!