Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
Asset 3
  • IMG 3569
  • hw2
  • tapahtumat-1
  • lounge-1
  • seurat-1
  • Tali Cafe Fiilislauantai 15.2.2014
  • Alkudrinksut

COVID-19 / KORONAVIRUS -TIEDOTE

 

Päivitetty 30.11.2020

 

23.11.2020 alkaen vaadimme kaikilta yli 15-vuotiailta asiakkailta kasvomaskin käyttöä keilahalliin saapuessa ja keilahallin tiloissa liikuttaessa. Keilatessa, biljardia, snookeria tai golfia pelatessa maskia ei ole pakko käyttää.

Keilahallimme ovat avoinna toistaiseksi normaalien aukiolorajoitusten mukaisesti (sulkemisaika).

Seuraamme päivittäin niin Helsingin kaupungin, AVI:n, STM:n, THL:n ja Suomen hallituksen ohjeistuksia, suosituksia ja määräyksiä. Paitsi, että noudatamme tietysti annettuja määräyksiä arvioimme tilannetta myös itsenäisesti viimeisten tartuntalukujen valossa ja miten se vaikuttaa mahdollisuuksiin toimia turvallisesti juuri meidän keilahalleissa. Kilpailutoiminnan osalta käymme aktiivista keskustelua sekä Helsingin Bowlingliiton että Suomen Keilailuliiton ja muiden kilpailutoimintaan liittyvien tahojen kanssa.

Parhaiten saat tietoa halliemme aukiolosta sivuiltamme tästä koronatiedotteesta sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Pääkaupunkiseudun kiihtyvä koronatilanne on viikonlopun ja tämän päivän lukujen valossa tasaantunut. Jokainen asiakas niin keilahallissa kuin mahdollisesti muuallakin liikkuessaan voi vastuullisella käytöksellään vaikuttaa siihen, että keilahalleja voidaan pitää auki eikä kiihtyminen ala uudestaan. Kaikki sarjapelitoiminta ja siihen verrannolliset tapahtumat on keskeytetty 20.12.2020 asti. Omaehtoisia kilpailuja voi Talissa keilata väljennetyillä vuoroilla joissa turvavälien pitäminen on mahdollista. Lisätietoa kilpailutoiminnan rajoitusten kestosta löydät Helsingin Bowlingliiton sivuilta.

Pyrimme kaikin keinoin huolehtimaan siitä, että sekä Talissa että Ruusulassa keilaaminen olisi turvallista. Noudatathan asiakkaana kaikkia hygienia ja turvavälisuosituksia sekä annat lähimmäiselle hänen tarvitsemansa tilan. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä varsinkin mikäli riittävän etäisyyden pitäminen esimerkiksi pukuhuonetiloissa ei muuten onnistu. Keilatessa maskia ei tarvitse välttämättä käyttää vaikka keilailu ei hikiliikuntaa olekaan ja maskin käyttö myös keilatessa on täysin mahdollista. Asiakastiloissa liikkuessaan henkilökuntamme suojaa kasvonsa joko maskilla tai visiirillä.

Talin keilahalli on Suomen suurin ja väljin keilahalli. Yli 10 metrin korkeuteen kohoava katto antaa runsaasti ilmatilaa ja 36 radalla ja väljillä pelaaja-alueille mahtuu liikkumaan ilman turhia kohtaamisia.

Myös Ruusulan keilahallissa on normaalia enemmän tilaa suhteessa radoille mahtuvaan keilaajamäärään. Ruusulassa on käytössä vain alle puolet normaalista ratamäärästä aiemmin syksyllä sattuneen putkirikon vuoksi. Vuoroaan odottelevat pelaajat voivat odotella vaikka ns. biljardialueella keilahallin tiskiltä tilattua ravintola Linkon pitsaa nauttien.

 

NOUDATATHAN SEURAAVIA OHJEITA

ÄLÄ TULE KEILAHALLIIN, JOS SINULLA ON KORONAOIREITA
Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

SUOSITTELEMME KAIKILLE MASKIN KÄYTTÖÄ TILOISSAMME
Kassalta on kertakäyttöisiä maskeja ostettavissa.

VÄLTETÄÄN TUNGOSTA JA PIDETÄÄN ETÄISYYDET
Esim. pukuhuoneemme ovat paikoittain ahtaat, huolehdittehan, että siitä huolimatta etäisyydet säilyvät ja annamme muille keilaajille tarvittavan ajan ja tilan. Kysymällä pääsee varmasti turvallisesti ohi.

MUISTETAAN HYGIENIA JA PESTÄÄN TAI DESINFIOIDAAN KÄDET JO TULESSA
Keilahalliin tullessasi pese tai vähintään desinfioi kädet. Näin ollen et varmasti tuo kosketuksillasi virusta mukanasi.
Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla peitä suu kyynärtaipeella. Kassalla on myynnissä kertakäyttöisiä kasvomaskeja.

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA
Kiinnitämme ravintolassa erityistä huomioita ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas ravintolasta.

VÄLTÄ KEILARADOILLA YLIMÄÄRÄISTÄ KULJESKELUA
vältetään ratojen vaihtamista ja rata-alueella turhaa kuljeskelua. Pyritään olemaan vain omalla radalla ja omassa seurueessa. Muistetaan turvavälit ja huomioidaan toiset asiakkaat. Ei mennä toisen radalle ilman lupaa.

 

  

TALIN KEILAHALLI

Avoinna normaalisti

 

RUUSULAN KEILAHALLI

Ruusulan keilahallissa on putkirikon vuoksi käytössä vain 11 rataa. Voimassaolevien ohjeiden mukaan anniskelu perjantaina ja launantaina lopetetaan määräysten mukaan jo klo 22:00. Radat suljetaan klo 22:45 ja keilahallista tulee poistua klo 23:00 mennessä. Ennen klo 22:00 ostetut virvokkeet on mahdollista nauttia viimeisen tunnin aikana. Pe/La viimeinen kolmevarttia tarjoushintaan 20€/rata joko edeltävän tunnin perään tai vaikka erikseen!

 

Varatessasi sauna tai kokoustiloja huomioithan, että voimassa olevat rajoitukset vaikuttavat myös näihin tiloihin otettaviin henkilömääriin, että tarvittava väljyys säilyy. Autamme mielellämme mikäli teillä on kysymyksiä kokous tai saunatiloistamme.