Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
Asset 3
  • IMG 3569
  • hw2
  • tapahtumat-1
  • lounge-1
  • seurat-1
  • Tali Cafe Fiilislauantai 15.2.2014
  • Alkudrinksut

COVID-19 / KORONAVIRUS -TIEDOTE

 

TIEDOTE 28.2.2021

Keilahallimme ovat suljettu 8.-28.3.2021 ravintolarajoitusten takia sillä oletuksella, että lakimuutos astuu suunnitellusti voimaan.

1.-7.3.2021 toimimme rajoitetusti. Varmista aukiolo etukäteen tai varmista, että yhteystietosi varauksessasi on kunnossa. Yhteystietojen avulla voimme tarvittaessa olla etukäteen yhteydessä. Palvelemme vain varauksen tehneitä asiakkaita. Ravintolatoiminnot ovat käytössä 7.3.2021 asti voimassa olevien rajoitusten mukaisesti. Ulko-ovemme ovat kuitenkin suljettu tai ovella on henkilökunnan edustaja ohjaamassa sisälle saapuvia ihmisiä. Oven ollessa suljettu soita ovessa ilmoitettuun numeroon niin päästämme teidät sisään mikäli varauksenne on kunnossa ja mahdutte rajoitettuun henkilömäärään. Edellytämme kasvomaskin tai kasvot suojaavan visiirin käyttöä. Odotamme AVI:lta tarkennuksia esittämiimme kysymyksiin. Kun asiat ovat tarkentuneet, päivitämme tietoja ja keilahalliemme aukiolotiedot.

Mikäli sinulla on ratavaraus tai varaus golfsimulaattoriin pystymme sinua todennäköisesti 1.-7.3.2021 palvelemaan. Mikäli olet tulossa pelaamaan biljardia tai snookeria ole meihin etukäteen yhteydessä niin voimme tehdä teille varauksen ja varmistaa, että mahdutte alueen 10 henkilön rajoituksen sisään.

Talin keilahalli on rajattu seuraaviin alueisiin Tali 1 (radat 1-18) ja Tali 2 (radat 19-36), Biljardi-alue  sekä golfsimulaattori. Kullakin alueella voi olla maksimissaan 10 henkilöä. Katsomo ja pukuhuoneet ovat poissa käytöstä. Loppuosa on ravintola-aluetta jossa asiakkaiden tulee istua pöydissä.

Ruusulan keilahalli on rajattu Ruusula 3 ja Ruusula 5 alueisiin sekä biljardi-alueeseen. Kullakin alueella voi olla maksimissaan 10 henkilöä. Pukuhuoneet ovat poissa käytöstä. Loppuosa on ravintola-aluetta jossa asiakkaiden tulee istua pöydissä.

Kaikissa tilanteissa yli 2m turvavälin tulee toteutua!

Kausikorttien voimassaolo on peruttu 1.3.2021 alkaen siihen asti kunnes niiden käyttö on taas mahdollista. Asiakkaalle hyvitetään peruutettu aika kausikortin voimassaoloa pidentämällä. Vakiovuorot on ajalla 1.-7.3.2021 jaettu pienempiin ryhmiin siten, että 10 hengen henkilömäärä ei ylity. Vakiovuorot on 8.3.2021 alkaen peruttu siihen asti kunnes niiden järjestäminen on taas mahdollista (olettaen, että ravintolarajoitukset astuvat voimaan).

 

 

Alla olevat tiedot on päivitetty 2.2.2021 ja yllä oleva teksti tarkentaa niitä. Päivitämme myös alla olevat tiedot tilanteen selkiytyessä.

Vaadimme kaikilta yli 15-vuotiailta asiakkailta kasvomaskin käyttöä keilahalliin saapuessa ja keilahallin tiloissa liikuttaessa. Keilatessa, biljardia, snookeria tai golfia pelatessa maskia ei ole pakko käyttää.

Keilahallimme ovat avoinna toistaiseksi normaalien aukiolorajoitusten mukaisesti (sulkemisaika).

Seuraamme päivittäin niin Helsingin kaupungin, AVI:n, STM:n, THL:n ja Suomen hallituksen ohjeistuksia, suosituksia ja määräyksiä. Paitsi, että noudatamme tietysti annettuja määräyksiä arvioimme tilannetta myös itsenäisesti viimeisten tartuntalukujen valossa ja miten se vaikuttaa mahdollisuuksiin toimia turvallisesti juuri meidän keilahalleissa. Kilpailutoiminnan osalta käymme aktiivista keskustelua sekä Helsingin Bowlingliiton että Suomen Keilailuliiton ja muiden kilpailutoimintaan liittyvien tahojen kanssa.

Parhaiten saat tietoa halliemme aukiolosta sivuiltamme tästä koronatiedotteesta sekä tilaamalla uutiskirjeemme.

Pääkaupunkiseudun koronatilanne ei ole viime kuukausina oleellisesti muuttunut, mutta muuntovirukset ja koko maahan levinnyt pandemia asettaa entistä enemmän haasteita taudin torjuntaan. Jokainen asiakas niin keilahallissa kuin mahdollisesti muuallakin liikkuessaan voi vastuullisella käytöksellään vaikuttaa siihen, että keilahalleja voidaan pitää auki eikä kiihtyminen ala uudestaan. Valtakunnallinen sarjapelitoiminta on keskeytetty helmi-maaliskuun ajaksi. Omaehtoisia kilpailuja voi Talissa keilata väljennetyillä vuoroilla joissa turvavälien pitäminen on mahdollista. Lisätietoa kilpailutoiminnan rajoituksista löydät Helsingin Bowlingliiton ja Suomen keilailuliiton sivuilta.

Pyrimme kaikin keinoin huolehtimaan siitä, että sekä Talissa että Ruusulassa keilaaminen olisi turvallista. Noudatathan asiakkaana kaikkia hygienia ja turvavälisuosituksia sekä annat lähimmäiselle hänen tarvitsemansa tilan. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä varsinkin mikäli riittävän etäisyyden pitäminen esimerkiksi pukuhuonetiloissa ei muuten onnistu. Keilatessa maskia ei tarvitse välttämättä käyttää vaikka keilailu ei hikiliikuntaa olekaan ja maskin käyttö myös keilatessa on täysin mahdollista. Asiakastiloissa liikkuessaan henkilökuntamme suojaa kasvonsa joko maskilla tai visiirillä.

Talin keilahalli on Suomen suurin ja väljin keilahalli. Yli 10 metrin korkeuteen kohoava katto antaa runsaasti ilmatilaa ja 36 radalla ja väljillä pelaaja-alueille mahtuu liikkumaan ilman turhia kohtaamisia.

Ruusulan keilahallin remontti vesivahingon osalta on saatu valmiiksi ja kaikki keilaradat ovat käytettävissä. Asiakasmäärät on sielläkin rajattu vaadittuun 75% normaalimääristä.

 

NOUDATATHAN SEURAAVIA OHJEITA

ÄLÄ TULE KEILAHALLIIN, JOS SINULLA ON KORONAOIREITA
Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

SUOSITTELEMME KAIKILLE MASKIN KÄYTTÖÄ TILOISSAMME
Kassalta on kertakäyttöisiä maskeja ostettavissa.

VÄLTETÄÄN TUNGOSTA JA PIDETÄÄN ETÄISYYDET
Esim. pukuhuoneemme ovat paikoittain ahtaat, huolehdittehan, että siitä huolimatta etäisyydet säilyvät ja annamme muille keilaajille tarvittavan ajan ja tilan. Kysymällä pääsee varmasti turvallisesti ohi.

MUISTETAAN HYGIENIA JA PESTÄÄN TAI DESINFIOIDAAN KÄDET JO TULESSA
Keilahalliin tullessasi pese tai vähintään desinfioi kädet. Näin ollen et varmasti tuo kosketuksillasi virusta mukanasi.
Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla peitä suu kyynärtaipeella. Kassalla on myynnissä kertakäyttöisiä kasvomaskeja.

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA
Kiinnitämme ravintolassa erityistä huomioita ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas ravintolasta.

VÄLTÄ KEILARADOILLA YLIMÄÄRÄISTÄ KULJESKELUA
vältetään ratojen vaihtamista ja rata-alueella turhaa kuljeskelua. Pyritään olemaan vain omalla radalla ja omassa seurueessa. Muistetaan turvavälit ja huomioidaan toiset asiakkaat. Ei mennä toisen radalle ilman lupaa.

 

  

TALIN KEILAHALLI

Avoinna normaalisti

 

RUUSULAN KEILAHALLI

Avoinna normaalisti lukkuunottamatta koronan aiheuttamia rajoituksia. Voimassaolevien ohjeiden mukaan anniskelu perjantaina ja launantaina lopetetaan määräysten mukaan jo klo 22:00. Radat suljetaan klo 22:45 ja keilahallista tulee poistua klo 23:00 mennessä. Ennen klo 22:00 ostetut virvokkeet on mahdollista nauttia viimeisen tunnin aikana. Pe/La viimeinen kolmevarttia tarjoushintaan 20€/rata joko edeltävän tunnin perään tai vaikka erikseen!

 

Varatessasi sauna tai kokoustiloja Talista tai Ruusulasta huomioithan, että voimassa olevat rajoitukset vaikuttavat myös näihin tiloihin otettaviin henkilömääriin, että tarvittava väljyys säilyy. Autamme mielellämme mikäli teillä on kysymyksiä kokous tai saunatiloistamme.