Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
bm teksti

Oy Bowling Ab:n henkilötietojen käsittelyn yleisperiaatteet

Oy Bowling Ab harjoittaa keilahalliliiketoimintaa kahdessa toimipisteessä, Talin keilahallissa ja Ruusulan keilahallissa. Lisäksi Oy Bowling Ab toimii keilailutarvikkeiden ja keilahallilaitteiden maahantuojana ja tukkukauppana. Talin keilahallissa toimii lisäksi keilailutarvikkeiden kuluttajamyymälä.

Oy Bowling Ab kunnioittaa aina asiakkaan yksityisyyden suojaa ja käsittelee henkilötietoja huolellisesti Suomen lakien mukaan. Henkilötietojen ja muiden asiakastietojen käsittely perustuu yleisimmin asiakassuhteeseen, muuhun asialliseen yhteyteen tai antamaasi suostumukseen esim. uutiskirjeen osalta.

Oy Bowling Ab päivittää tätä tietosuojaselostetta toimintansa ja palveluidensa kehittyessä. Käyttämällä Oy Bowling Ab:n tuottamia palveluita hyväksyt tämän tietosuojaselosteen ja annat suostumuksesi tietojesi keräämiseen, tallentamiseen ja käyttämiseen rekisteriselosteissa kuvatulla tavalla.

 

Kielto- ja tarkastusoikeus

Rekisteröidyllä on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ja oikeus vaatia virheellisen tiedon korjaamista ilmoittamalla siitä Oy Bowling Ab:lle puhelimitse numeroon 044 7004 308, kirjeitse osoitteeseen Huopalahdentie 28, 00350 Helsinki tai sähköpostitse osoitteeseen bowling@bowling.fi.

Rekisteröidyllä on henkilötietolain 26§:n mukainen oikeus tarkistaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on tallennettu. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti ja allekirjoitettuna osoiteella:

Oy Bowling Ab

Huopalahdentie 28

00350 Helsinki

tai sähköpostin liitetiedostona bowling@bowling.fi

 

Muut henkilötietojen käsittelyyn liittyvät oikeudet

Rekisterissä olevalla henkilöllä on oikeus pyytää häntä koskevien henkilötietojen poistamiseen rekisteristä ("oikeus tulla unohdetuksi"). Niin ikään rekisteröidyillä on muut EU:n yleisen tietosuoja-asetuksen mukaiset oikeudet kuten henkilötietojen käsittelyn rajoittaminen tietyissä tilanteissa. Pyynnöt tulee esittää kirjallisesti rekisterinpitäjälle.

 

Oy Bowling Ab:n rekisterit

Asiakasrekisteri

Uutiskirjerekisteri

Talin keilahallin varausjärjestelmä

Talin keilahallin pistelaskinjärjestelmä

Ruusulan keilahallin varausjärjestelmä

Ruusulan keilahallin pistelaskinjärjestelmä

 

Päivitämme tietosuojaselostetta sekä rekisteriselosteita tarpeen mukaan. Viimeinen päivitys 24.5.2018.