Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
bm teksti

Varaa tiimillesi tyhy-tapahtuma Ruusulan keilahalliin

Ruusulan keilahallissa isot ja pienet ryhmät kokoontuvat keilailun ja biljardin pariin.
Näiden ohessa on mahdollista varata kabinetti omaa ohjelmaa ja ruokailua varten. Lisäksi iltaa voi jatkaa saunoen iltamyöhään asti. Hallimme on yhtä isoa anniskelualuetta saunatiloja myöten.

Pyyda tarjous oikea


Keilaamaan, saunomaan ja syömään 

Ruusulan keilahallissa on mahdollista keilata hohtovalossa joka päivä. Keilaratoja on yhteensä 24 ja päivästä riippuen, käytössäsi on sekä valoisaa keilausta, että hohtokeilausta. Loppuviikkona on vain hohtokeilausta.

Voit varata ohjatun leikkimielisen keilakisan ja päättää kisa vaikka palkintojenjakoon. Kun varaat ohjaajan kisaan, voivat kaikki keskittyä itse keilaamiseen, huolehtimatta muusta. Autamme silloin myös alkuun sellaisia, joilla ei ole aiempaa kokemusta keilaamisesta. Ohjattu keilakisa on ns. tyhy-paketti. Se sisältää radat, kengät, ohjaajan, kisavalmistelut, kisaisännyyden ja voittajien julkistuksen. Kisata voi joko joukkueina tai yksilöinä.

Saunoja on kaksi ja ne soveltuvat kabinettiensa ansiosta myös ruokailuun. Voit tilata ryhmille ennakkotilauksesta (viim.8 pv. ennen tapahtumaa) kauttamme pizzaa, buffetmenun tai pikkusuolaista, sekä tietysti monenlaisia virvokkeita. 

Kysy lisää ruokailusta, tilavarauksista ja ohjatuista keilakisoista, jättämällä tarjouspyyntö. 

Keskeisen sijaintinsa ansiosta Ruusulan keilahalliin on helppo tulla. Sijaitsemme Töölön sydämessä, Ruusulankadulla. Tutustu myös Talin keilahallin tyhypäivä-tarjontaan.

ruusula hohtoradat netti

Voit keilata valossa tai hohdossa,
omatoimisesti tai ohjattuna.
Keilailu sopii kaikille ja lisää tiimihenkeä!

ruusulan sauna 330


Yhteisen tiimipäivän voi päättää saunomiseen.

Saunoja Ruusulassa on kaksi. Molempiin saunoihin mahtuu n. 20 henkeä. Saunojen yhteydessä on kabinetit. 


Maistuisiko teille maukkaat pizzat saunakabinetissa?

 

Tarjolla on myös muuta ruokaa, isoon nälkään tai vain pikkusuolaista, virvokkeita unohtamatta. Ryhmätilaukset  ruuille vain ennakkotilauksesta. Hallilla on A-oikeudet. Saunat kuuluvat myös anniskelualueeseen.

 

ruusulan kabinetti 01 330

 

 

 

 

 

 

    

Pidättekö enemmän valoisasta vai hohtokeilauksesta?

Molempia on tarjolla maanantaista torstaihin, paitsi pikkujoulukautena myös torstait ovat kokonaan hohtokeilausta. Perjantaista sunnuntaihin on ainostaan hohtokeilausta ympäri vuoden.

valoisat radat 330


Tilaa buffetmenu viimeistään 8 pv. ennen tapahtumaa tai vaikka pizzaa radoille sliceina! Virvokkeita voitte tilata coolereissa myös radoille tai voimme tehdä teille juomalippuja.


ruusulan baarin laheiset poydat 330


Viettäkää aikaanne hallilla tai kabinetissa. Hallilla voitte pelata myös biljardia.

biljardipoydat 330

Kokoustiloja on useita. Täytäthän tarjouspyyntölomakkeen, niin teemme teille ehdotuksen tyhy- tapahtumallenne. Kabinetteja voi vuokrata myös ilman keilausta.

ruusulan kabinetti 330