Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
Asset 3
  • brute strength 950x370
  • nirvana 950x370
  • BB apparel header

COVID-19 / KORONAVIRUS -TIEDOTE

 

PÄIVITETTY 29.3.2021

Ravintolatoiminnan rajoitukset jatkuvat 18.4. asti kuten olettaa saattoi. Myös liikkumisrajoitukset saattavat astua voimaan parin viikon kuluttua, jolloin keilahalliemme kiinniolo jatkuisi ainakin niiden voimassaolon ajan. Millainen tilanne on niiden jälkeen ja millä ehdoilla keilahalleja on sen jälkeen mahdollista pitää turvallisesti auki jää nähtäväksi.

Keilahallimme on suljettu näillä näkymin ainakin 19.4.2021 asti ja hyvin todennäköisesti 3.5.2021 asti mikäli liikkumisrajoitukset astuvat voimaan.

Toivomme myös, että jokainen asiakkaamme tekee henkilökohtaisella tasolla kaiken mahdollisen koronan leviämisen estämiseksi. Tämä on tärkeää niin meille kuin monelle muullekin olemassaolosta taistelevalle yritykselle. Tartuntamäärät on saatava alas, jotta voimme taas avata liiketoimintaamme.

Kausikorttien voimassaolo on peruttu 1.3.2021 alkaen siihen asti kunnes niiden käyttö on taas mahdollista. Asiakkaalle hyvitetään peruutettu aika kausikortin voimassaoloa pidentämällä. Vakiovuorot on 8.3.2021 alkaen peruttu siihen asti kunnes niiden järjestäminen on taas mahdollista. Järjestämättä jääneet vakiovuorot hyvitetään tulevassa laskutuksessa.

Tiedotamme lisää, kun ohjeistukset ja tautitilanne tarkentuu. Pitäkää itsestänne ja läheisistänne huolta!

 

logot