Vaikka Talin keilahalli on yleisön kannalta yksi maailman parhaita, saattavat katsomot ajoittain tulla täyteen ja joudumme rajoittamaan sisään mahtuvien ihmisten määrää turvallisuussyistä.

Tällä sivulla voit ilmoittaa tulostasi etukäteen jotta voimme paremmin taata sisäänpääsyn esim. GoExpo-messuilla jaetuilla vapaalipuilla.

LIPPUJEN HINNAT: lippuja on myynnissä ovella

Päivälippu 10€

Viikkolippu 30€

Suomen keilailuliittoon kuuluvat (keilaseuran jäsenet) alle 18-vuotiaat pääsevät ilmaiseksi sisään jäsenkortilla tai keilailu.fi sivulta tulostetulla keskiarvo-otteella.

 

Mikäli sinulla on jo viikkolippu tai olet sellaisen etukäteen nimelläsi varannut ei ilmoittamista tarvita, koska huomioimme päivittäisen henkilömäärän arvioinnissa käytössä olevien viikkolippujen määrän.

Siirry ilmoittautumislomakkeeseen tästä. Lomakkeessa on valittavissa sellaiset päivät jolloin yleisöksi mahtuu vielä hyvin. Mikäli päivää ei listasta löydy niin sisään mahtuminen ei ole varmaa. Toivomme, että meidän ei tarvitse missään vaiheessa käännyttää ketään ovelta, mutta joudumme kuitenkin noudattamaan turvallisuusmääräyksiä ja tarvittaessa rajoittamaan keilahallissa sisällä olevaa henkilömäärää.

Please publish modules in offcanvas position.