Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
Asset 3
  • IMG 3569
  • hw2
  • tapahtumat-1
  • lounge-1
  • seurat-1
  • Tali Cafe Fiilislauantai 15.2.2014
  • Alkudrinksut

COVID-19 / KORONAVIRUS -TIEDOTE

 

Päivitetty 20.5.2020 Klo 17:00

 

Hallitus on vihdoin eilen linjannut mitä ravintoloiden avaaminen kesäkuussa tarkoittaa. Iso osa keilahalleistamme on anniskelualuetta eli mikäli ravintola keilahallissa on auki on keilahalli myös ravintola ja siihen pätevät ravintoloita koskevat määräykset.

Avaamme Talin keilahallin tiistaina 2.6.2020 klo 12:00 ja Ruusulan keilahallin keskiviikkona 3.6.2020 klo 15:00. Tali ja Ruusula ovat kaksi Suomen suurinta keilahallia eli väljyyttä riittää eikä halissa olevaa henkilömäärää tarvitse rajata 50 henkilöön. Huolehdimme luonnollisesti suosituksista ja radoitamme eri seurueet jättäen väliin tyhjän radan sekä vähennämme istumapaikkoja muissa tiloissa. Talissa tullaan kesäkuussa järjestämään muutamia HBL:n sarjapelitapahtumia joissa kussakin pelaajamäärä tulee jäämään alle 50 henkilön kokoontumisrajoituksen. Näiden pelaajien lisäksi tiloissa voi olla muita asiakkaita esimerkiksi pelaamassa biljardia tai golfia sekä myös keilaamassa mahdollisesti muutamalla käytettäväksi jäävällä radalla.

Huomaathan, että kaikki Talin 36 tai Ruusulan 24 rataa eivät ole käytettävissä yhtä aikaa eli kannattaa tehdä varaus etukäteen tai varautua siihen, että keilaamaan pääsyä voi välillä joutua odottamaan hetken. Myös kesä-/kausikortilla keilaavien määrää radoilla joudutaan rajoittamaan tilanteen mukaan.

Talissa tullaan järjestämään myös kesäkisa sekä yksi tai useampia 36 pelaajalle suunnattuja kilpailutapahtumia.

Pyrimme kaikin keinoin huolehtimaan siitä, että sekä Talissa että Ruusulassa keilaaminen olisi turvallista. Päivitämme tarpeellisia ohjeita tälle sivulle sekä keilahalleihimme vielä ennen avaamista.

Noudatathan asiakkaana kaikkia hygienia ja turvavälisuosituksia sekä annat lähimmäiselle hänen tarvitsemansa tilan. Näin toimimalla saamme Suomen vähitellen käyntiin ja voimme kaikki jatkaa myös keilaamista.

Hallin avautumista odotellessa voit vastata kyselyyn alla olevasta linkistä

VASTAA KYSELYYN

 

Kai Virtanen
Toimitusjohtaja
Oy Bowling Ab

 

Mikäli sinulla on myöntämämme lahjakortti, jonka voimassaolo päättyy 16.3.2020 tai myöhemmin on lahjakorttisi voimassa 3kk merkityn päättymispäivän jälkeen. Sinun ei tarvitse tehdä asialle nyt mitään vaan asia huomioidaan, kun olet käyttämässä lahjakorttia. 


Seuraa tiedotteitamme tällä sivulla.

 

TALIN KEILAHALLI

Avataan 2.6.2020 klo 12:00

 

RUUSULAN KEILAHALLI

Avataan 3.6.2020 klo 15:00