Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
Asset 3
  • IMG 3569
  • hw2
  • tapahtumat-1
  • lounge-1
  • seurat-1
  • Tali Cafe Fiilislauantai 15.2.2014
  • Alkudrinksut

COVID-19 / KORONAVIRUS -TIEDOTE

 

Päivitetty 9.10.2020 Klo 9:00

 

Koronavirus on taas nostanut päätään ja uusia suosituksia ja rajoituksia on astunut voimaan.

Pyrimme kaikin keinoin huolehtimaan siitä, että sekä Talissa että Ruusulassa keilaaminen olisi turvallista. Noudatathan asiakkaana kaikkia hygienia ja turvavälisuosituksia sekä annat lähimmäiselle hänen tarvitsemansa tilan. Suosittelemme myös kasvomaskin käyttöä varsinkin mikäli riittävän etäisyyden pitäminen ei muuten onnistu. Asiakastiloissa liikkuessaan henkilökuntamme suojaa kasvonsa joko maskilla tai visiirillä.

Talin keilahalli on Suomen suurin ja väljin keilahalli. Yli 10 metrin korkeuteen kohoava katto antaa runsaasti ilmatilaa ja 36 radalla ja väljillä pelaaja-alueille mahtuu liikkumaan ilman turhia kohtaamisia.

Myös Ruusulan keilahallissa on normaalia enemmän tilaa suhteessa radoille mahtuvaan keilaajamäärään. Ruusulassa on käytössä vain alle puolet normaalista ratamäärästä aiemmin syksyllä sattuneen putkirikon vuoksi. Vuoroaan odottelevat pelaajat voivat odotella vaikka ns. biljardialueella keilahallin tiskiltä tilattua ravintola Linkon pitsaa nauttien.

 

NOUDATATHAN SEURAAVIA OHJEITA

ÄLÄ TULE KEILAHALLIIN, JOS SINULLA ON KORONAOIREITA
Koronaviruksen tyypillisiä oireita voivat olla kuume, yskä, hengenahdistus, lihaskivut, väsymys, nuha ja vatsaoireet.

SUOSITTELEMME KAIKILLE MASKIN KÄYTTÖÄ TILOISSAMME
Kassalta on kertakäyttöisiä maskeja ostettavissa.

VÄLTETÄÄN TUNGOSTA JA PIDETÄÄN ETÄISYYDET
Esim. pukuhuoneemme ovat paikoittain ahtaat, huolehdittehan, että siitä huolimatta etäisyydet säilyvät ja annamme muille keilaajille tarvittavan ajan ja tilan. Kysymällä pääsee varmasti turvallisesti ohi.

MUISTETAAN HYGIENIA JA PESTÄÄN TAI DESINFIOIDAAN KÄDET JO TULESSA
Keilahalliin tullessasi pese tai vähintään desinfioi kädet. Näin ollen et varmasti tuo kosketuksillasi virusta mukanasi.
Jos aivastat tai yskit, käytä kertakäyttönenäliinaa. Jos sitä ei ole saatavilla peitä suu kyynärtaipeella. Kassalla on myynnissä myös kertakäyttö suu- nenäsuojia.

NOUDATA HENKILÖKUNNAN OHJEITA
Kiinnitämme ravintolassa erityistä huomioita ohjeiden noudattamiseen. Jos ohjeita ei noudateta, henkilökunnalla on oikeus poistaa asiakas ravintolasta.

VÄLTÄ KEILARADOILLA YLIMÄÄRÄISTÄ KULJESKELUA
vältetään ratojen vaihtamista ja rata-alueella turhaa kuljeskelua. Pyritään olemaan vain omalla radalla ja muistetaan turvavälit ja huomioidaan toiset asiakkaat. Ei mennä toisen radalle ilman lupaa.

 

  

TALIN KEILAHALLI

Avoinna normaalisti

 

RUUSULAN KEILAHALLI

Ruusulan keilahallissa on putkirikon vuoksi käytössä vain 11 rataa. Keilahalli on avoinna normaalien aukioloaikojen mukaan vielä tämän viikonlopun. Ensi viikosta alkaen anniskelu perjantaina ja launantaina lopetetaan määräysten mukaan jo klo 22:00. Radat suljetaan klo 22:45 ja keilahallista tulee poistua klo 23:00 mennessä. Ennen klo 22:00 ostetut virvokkeet on mahdollista nauttia viimeisen tunnin aikana. Pe/La viimeinen kolmevarttia tarjoushintaan 20€/rata joko edeltävän tunnin perään tai vaikka erikseen!