Varaa rata - TALI  - RUUSULA 
bm teksti
 • IMG 3569
 • hw2
 • tapahtumat-1
 • lounge-1
 • seurat-1
 • Tali Cafe Fiilislauantai 15.2.2014
 • Alkudrinksut

Talin Startti - Helppoa kuin hohtokeilaus!

Kaikille avoin! Ei sitoutumispakkoa! Kympillä kaksi kertaa keilaamaan!

Talin Startti TULOKSET

Aloitusmaksu 60€/joukkue sisältää kaksi ensimmäistä kierrosta/erää, kenkävuokran sekä Talin Startti osallistumisoikeuden lisäksi myös osallistumisoikeuden Talin Rankingiin sekä Firmakeilailun SM-kilpailuihin*. Joukkueen koko yhdellä kierroksella voi olla 2-6 henkilöä. Eli keräämällä 6 hengen porukan maksatte vain 10€/henkilö kahdesta keilauskerrasta. Tai halvimmillaan, jos kahdella ensimmäisellä kierroksella pelaa 12 eri henkilöä on pelimaksu vain 5€/henkilö. Ei sitoutumispakkoa ja jatkosta päätätte itse. Mutta varo, tämä koukuttaa!!!

*Firmakeilailun SM-kilpailuihin osallistuminen edellyttää, että Talin Starttiin osallistuva joukkue on yrityksen nimellä pelaava joukkue.

Aloitusajat maanantaisin klo 18:00, 19:15 ja 20:30. Ilmoittautumalla/soittamalla (044 7004 301) etukäteen varmistat, että joukkueesi mahtuu pelaamaan.

Tulosta ilmoittautumislomake Talin Startti peleihin. Lomakkeita löydät myös Talin keilahallista.

Tasoitusjärjestelmä, joka antaa aloittelijoiden joukkueelle mahdollisuuden voittaa kokeneemmat pelaajat. Talin Startti on epävirallinen kilpailu ja tuloksia ei syötetä Suomen keilailuliiton rekisteriin. Talin Startti pelien perusteella sinulle muodostuu oma Talin Startti keskiarvo, joka määrää Talin Startti peleissä käytettävän tasoituksen.

Joka maanantai-illan 10 parasta joukkuetta saa pisteitä seuraavasti:

 1. 25 pistettä
 2. 18 pistettä
 3. 15 pistettä
 4. 12 pistettä
 5. 10 pistettä
 6. 8 pistettä
 7. 6 pistettä
 8. 4 pistettä
 9. 2 pistettä
 10. 1 piste

Joka maanantai palkitaan paras joukkue sekä henkilökohtainen itsensä ylittäjä yhteistyökumppaniemme palkinnoilla. Lisäksi syksyn ja kevään aikana joukkueen saavuttaessa yhteensä 50 pistettä, 150 pistettä, 300 pistettä tai 500 pistettä palkitaan joukkue lisäpalkinnoin. Kevällä 2017 järjestettävässä palkintogaalassa palkitaan lisäksi kolme parasta joukkuetta, kolme eniten keskiarvoaan parantanutta pelaajaa (eniten kehittynyttä) sekä kolme parasta keskiarvoa. Henkilökohtaisiin palkintoihin on minimisarjamäärä kuusi (6) sarjaa.

Pelitapa:

Joukkue pelaa yhdellä radalla yhteensä 6 sarjaa. Mikäli joukkueessa on kaksi pelaajaa pelaavat molemmat kolme sarjaa, mikäli kolme pelaajaa pelaavat kaikki kaksi sarjaa, mikäli neljä pelaajaa pelaa pelaajista kaksi kaksi sarjaa ja kaksi yhden sarjan, mikäli viisi pelaajaa pelaa pelaajista neljä yhden sarjan ja yksi kaksi sarjaa ja mikäli pelaajia on kuusi pelaavat kaikki yhden sarjan. Yhden maanantain aikana voi sama joukkue/pelaaja pelata vaikka jokaisessa erässä eli kolme kertaa (jokaisesta maksetaan erillinen maksu, kun aloitusmaksun sisältämät kaksi erää on käytetty). Ensimmäinen pelipäivä on 26.9.2016 ja viimeinen pelimaanantai ennen kesää on 17.4.2017. 26.12.2016, 2.1.2017, 9.1.2017 sekä 10.4.2017 ei ole pelipäiviä. Kaikki muut 26 maanantaita voit käydä pelaamassa Talin Starttia tai osallistua vain kaksi kertaa ja silti voittaa palkintoja! Loppuhuipennus ja palkintogaala on maanantaina 24.4.2017.

Tasoitus:

Mikäli pelaajalla on olemassa oleva virallinen keskiarvo Suomen keilailuliiton rekisterissä käytetään ensimmäisellä pelikerralla tätä keskiarvoa. Mikäli pelaajalla ei ole koskaan ollut virallista keskiarvoa saa hän aloituskeskiarvoksi 140 jolla saa maksimisarjatasoituksen 70 pistettä/sarja. Tämän jälkeen kaikilla pelaajilla keskiarvoksi muodostuu Talin Startti -pelien keskiarvo. Sarjatasoitukseksi muodostuu 210 ja keskiarvon erotus pyörisettynä kokonaisluvuksi eli esim keskiarvolla 147,56 tulee tasoitukseksi 210-147,46=62,54 jolloin tasoitus on 63 pistettä/sarja. Maksimitasoitus on 70 pistettä/sarja.

Pelimaksu:

Aloitus maksaa 60 euroa, joka sisältää kaksi ensimmäistä pelikertaa. Yhden pelikerran hinta tämän jälkeen on 36€/joukkue (6-18€/henkilö). Pelimaksu sisältää kenkävuokran ja hallin pallojen käytön.

Ilmoittautuminen:

Kannattaa ilmoittautua etukäteen jotta varmistat paikkasi. Mikäli olette ilmoittautuneet, mutta ette pääsekään on ilmoittautuminen peruttava viimeistään kyseisenä maanantaina klo 15:00. Paikalle voi tulla ja pelaamaan pääsee ilman etukäteisilmoittautumistakin mikäli tilaa riittää. Jos tulette ensimmäistä kertaa tai teille tulee uusia pelaajia kannattaa varata vähintään puoli tuntia aikaa ennen pelin alkua. Samassa joukkueessa saa kauden aikana pelata maksimissaan 20 eri henkilöä.

Joukkueen muodostaminen:

Joukkue voi olla perhe, kaveriporukka, firma, yhdistys, koululuokka tai ihan mikä tahansa porukka. Keksi porukallesi nimi, täytä ilmoittautumislomake ja maksa aloitusmaksu 60€ Talin keilahallin kassalle. Loppu on hauskanpitoa!!!

Mikäli sinulla ei ole joukkuetta, voit tulla paikanpäälle kyselemään mihin joukkueeseen pääsisit mukaan. Lupaamme etsiä sinulle joukkueen viimeistään seuraavalle maanantaille!

Kauden aikana voit edustaa vain yhtä joukkuetta eli mikäli olet jo jossain joukkueessa pelannut et voi hypätä toiseen joukkueeseen kesken kauden. Porukkanne voi kuitenkin perustaa monta joukkuetta, mutta tiettyjen henkilöiden pitää keilata tietyssä joukkueessa.

Muuta:

Virvokkeiden ja ruuan nauttiminen pelin lomassa on sallittua. Pyrimme sijoittamaan lapset ja perheet eripuolille hallia kuin vauhdikkaimmat joukkueet. Alle 10-vuotiaat lapset saavat halutessaan käyttää ränniesteitä, mutta erityisesti silloin kannattaa paikka varata etukäteen ja ilmoittaa ränniesteiden tarpeesta. Emme takaa ränniesteiden saatavuutta mikäli niitä ei ole vahvistettu ilmoittautuessa.

 

Lue lisää muista hauskoista pelimuodoista maanantaisin!

 

nettisivu alalogot Talicafe Ballmaster Eyc2017